Cikk beküldése

Tisztelt szerzőink! Az alábbi űrlapot csak a levelező szerző töltse ki, azonban többszerzős kézirat esetén a kézirat első oldalán szerepelnie kell az összes szerző nevének, munkahelyének és e-mail címének (maximum 10 szerző). Amennyiben esetleg gond adódik a fájlfeltöltéssel, használják valamelyik ingyenes fájlküldő szolgáltatást (Wetransfer, Firefox Send, PCloud, Send Anywhere, stb.). Ha kérdésük van, írjanak a címre!

Levelező szerző neve
Kötelező mező!

Munkahely (intézmény, intézet, kar, tanszék is)
Kötelező mező!

Munkahely címe
Kötelező mező!

Levelező szerző telefonszáma
Kötelező mező!

Levelező szerző email címe
Kötelező mező!

Email cím újra (a biztonság kedvéért)
Nem egyezik az előző mezővel!

Szerzői útmutató
Kötelező mező!

Kijelentem, hogy a folyóirat szerzőknek szánt útmutatóját elolvastam, és kéziratom az abban előírt követelményeknek megfelel.

Kézirat feltöltése
Invalid Input

A kéziratot szerkeszthető (DOC, DOCX, stb.) és PDF formátumban is kérjük. A kézirat fájlneve a levelező szerző vezetéknevével kezdődjön és a vége tartalmazza az aktuális dátumot. Az összes fájlt egyben kell feltölteni. Ha erre nem ismer megoldást, akkor az ingyenes PeaZip alkalmazást ajánljuk. A feltöltendő fájl maximális mérete 50 Mb lehet. Ha valamilyen okból nagyobbat küldene, használjon fájlküldő szolgáltatást (lásd fent), akár linkkel megjegyzésként, akár közvetlenül a címre.

Megjegyzés
Invalid Input