JAM

Belépés a JAM rendszerébe:

A JAM az SAP SuccessFactors termékének kommunikációs modulja, amit a Testnevelési Egyetem önálló, dolgozói belső kommunikációs felületként használ. Az alkalmazás során a felhasználó találkozhat olyan funkcióval, beállítási lehetőséggel, ami kapcsolódik a SuccessFactors-hoz, azonban ezek használata – az egyetemi szabályozás szerint – nem megengedett. Az egyetem új informatikai szolgáltatása annak érdekében, hogy a megszokott információforrást megtartsa a "hírek-l" funkciót beépítette a rendszerbe. Ezekről a mellékelt felhasználói útmutatóban részletesebben olvashat.

Az SAP JAM bevezetéséről kapcsolatos hivatalos Rektori-Kancellári rendelkezés, tájékoztató levél itt található.

Egyszerű, áttekinthető, képes összefoglalót talál a JAM felhasználói segédletben.

Bővebb tájékoztatást, különböző funkciók bemutatását megtalálja a JAM felhasználói útmutatóban.

Technikai probléma, kérdés vagy ha felhasználói adataiban eltérést talál, vagy ennek módosítását igényli, kérjük, jelezze a e-mail címen, vagy keresse Szabó Rolandot a 06-70/378-68-48-as telefonszámon.

Továbbá csoport létrehozási igények esetén írjon erre a címre egy kérelmet, ami tartalmazza a létrehozandó csoport nevét és a tagok listáját. Mivel a rendszer felhasználói létszáma limitált és a külső óraadók kiléte is változó, így csak állandó dolgozói státuszban lévő dolgozók adhatók hozzá a kért csoporthoz.

 

Attachments:
Download this file (JAM Házirend és felhasználási feltételek_v2.pdf)JAM Házirend és felhasználási feltételek[JAM Házirend és felhasználási feltételek]372 kB
Download this file (JAM_Felhasznaloi_utmutato_v1_4.pdf)JAM Felhasználói Útmutató[JAM Felhasználói Útmutató]1631 kB
Download this file (Rektori-Kancellári tájékoztató levél.pdf)Rektori-Kancellári tájékoztató levél[Rektori-Kancellári tájékoztató levél]275 kB
Download this file (SAP JAM Felhasználói segédlet.pdf)JAM felhasználói segédlet[JAM felhasználói segédlet]1505 kB