Tájékoztató az Osztatlan Tanárképzés  I. évfolyam „Táborvezetési ismeretek” és a BSc Rekreáció I. évfolyam „Természetjárás” tantárgy foglalkozásairól.

Gratulálunk sikeres felvételijükhöz!

Tájékoztató az Osztatlan Tanárképzés  I. évfolyam „Táborvezetési ismeretek” és a BSc Rekreáció I. évfolyam „Természetjárás” tantárgy foglalkozásairól.

Gratulálunk sikeres felvételijükhöz!

Az evezős és a karate versenyszámok végén magyar éremeső a 3. Egyetemi Európai Játékokon Rijekában! 

A zágrábi Európai Egyetemi Játékokon a női kosárlabda versenyén a TF csapata képviselte a magyar színeket. A július 11-i sorsoláson a 16 csapatot négy négyes csoportba osztották.

A szombati esőnap miatt a szervezők a tenisztorna további mérkőzéseit lerövidítették, így a játszmák csak négy győztes játékig tartottak. A mieink vasárnap délben a svájciakat kapták ellenfélül.

A Zágrábban zajló Európai Egyetemi Játékokon  a TF női teniszcsapata is megkezdte szereplését. A Tsereteli Alexandra, Meiszter Mercédesz, Lipták Júlia és Lórántfy Ágnes alkotta kvartett a sorsolásnál nem volt szerencsés.

 

A Velencén zajló EFOTT fesztivált sem kímélte a hétközi vihar, a heves esőzés beköszönte előtt azonban gond nélkül rendezték meg a helyszínen a strandkézilabda-bajnokságot – és nagyszerű TE-siker született!

Egyetemünk 2016. évi diplomaátadó ünnepségén különleges meglepetést készítettek elő az esemény szervezői. Mikrofonhoz szólították dr. Neszmélyi Emilt, aki civilben elismert ügyvéd és sportvezető, de egyúttal végzős MSc Szakedző hallgatónk is. Ő volt az, aki

A Testnevelési Egyetem oktatási rektorhelyettesével Prof. Dr. Hamar Pállal interjú készült a Magyar Hírlapban a mindennapos testnevelés témakörében.

Az idén is látványos, nagyszabású ünnepség keretében rendeztük meg a MOM Sportban a diplomaátadót szombaton. Beszédében Mocsai Lajos, a TE rektora emlékezetes útravalóval látta el hallgatóinkat, hangsúlyozva, hogy a velünk született vagy örökölt tehetség mellett a

Kedves Felvételizőink! A "Felvételi tájékoztató" oldal tetején elérhető táblázatban megtekinthetik a felvételi vizsgán elért pontszámaikat. Üdvözlettel: Tanulmányi Hivatal.

Szerda délután dunai sétahajózással kötötte egybe sajtótájékoztatóját a Magyar Birkózószövetség (MBSZ), amely a fedélzeten mutatta be a nyolc olimpiai indulót, Bácsi Pétert, Kiss Balázst, Lőrincz Tamást, Lőrincz Viktort, Ligeti Dánielt, Veréb Istvánt, Németh

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a 2016. február 20-án megrendezett diplomaosztó ünnepségről készített felvételt tartalmazó DVD-t átvehetik a Tanulmányi Hivatalban, minden volt hallgató az egykori ügyintézőjétől, kizárólag ügyfélfogadási időben. Kérjük, hogy az igényt

2016. júniusában a horvátországi Porec városa adott otthont a Veterán Judo Európa-bajnokságnak, ahol Horváth Tamás Tanár úr címvédőként ismét a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Sikeréhez gratulálunk!

Már több éve szorosabb kapcsolatot alakítottunk ki a Chichesteri Egyetemmel, amelynek  a hallgatói – nyaranta – visszatérő vendégeink a Testnevelési Egyetemen. Az idén sem volt ez másként. 10 napot töltött Magyarországon az a 15 hallgató, akik kreditszerző kurzuson

ARCHÍVUM