Találkozó az 1. turnusnak: 2017 január 29-én vasárnap 9,00 órakor a Győri úti bejáratnál. Résztvevők: Rekreáció nappali és levelező; továbbá speciális tanrendű osztatlan tanárképzés hallgatói (52 hallgató). Utazás: A TF által biztosított autóbuszokkal (a

A sífelszerelések arzenálja ekkora létszámra nagyon korlátozott, de kölcsönzése a tábor idejére ingyenes. Az nehezen jön ki, hogy a TF 60 pár sícipője pont passzolna 186 TF hallgatóra. Kérem a sízéssel már megismerkedett hallgatókat, vegyék a fáradtságot és

Tisztelt Hallgatók! A Sportudományok Doktori Iskola a 2016/2017. tanév II. félévével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatja Önöket.

  • Félév kezdete: 2017. február 1.
  • Félév vége: 2017. augusztus 31.
  • Bejelentkezés a tavaszi félévre: a 2-6. féléves hallgatók

A Testnevelési Egyetem Sporttudományok Doktori Iskola a 2017. február 1-től kezdődő félévre jelentkezést hirdet egyéni felkészülők részére az alábbi programokban doktori fokozatszerzésre:

  1. Edzés és adaptáció (programvezető: Dr. Pavlik Gábor professor

Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetemen rektora Üdvözölte a 2016. december 16-i ülés résztvevőit.

2016. december 9-én pénteken 11.00 órakor a TF I. emeleti tanácstermében a Tanárképző Intézet könyvbemutatóval egybekötött sajtótájékoztatót tartott.

Az Eötvös József Könyvkiadó gondozásában – Hamar Pál szerkesztésében – megjelent: A mozgás mint

Megjelent a Klebelsberg Kuno Szakkollégium lapja, a TF Mag 2016. decemberi száma.

A 2016. évi Judo MEFOB november utolsó hétvégéjén, de új helyszínen került lebonyolításra, az UTE frissen felújított Horváth István judo termében, ezáltal az esemény visszatért gyökereihez. A versenyt Kiss Ádám professzor, a MEFS elnöke nyitotta meg, majd

Rendkívül sikeres konferenciát rendezett a Magyar Kézilabda Szövetség a Testnevelési Egyetem közreműködésével

A Magyar Kézilabda Szövetség második alkalommal rendezte meg éves sportinnovációs konferenciáját együttműködésben a Testnevelési Egyetemmel és a Magyar

A Sporttudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önöket Marton Orsolya doktorjelölt PhD értekezésének házi vitájára. A téma címe: "A mitokondriális biogenezis hatása az edzhetőség alapján szelektíven tenyésztett patkányoknál állóképességi edzés során."

A Nemzetközi Edzőképző Tanfolyam (NET) ünnepélyes diplomaosztójára 2016. december 7-én került sor a Testnevelési Egyetem főépületének Hepp Ferenc dísztermében.

November végén a TFSE négy sportolója (közülük ketten TF-es hallgatók) vett részt a magyar válogatott színeiben a kínai Hsziamen városában az egyetemi 3X3-as kosárlabda világbajnokságon, ahol az elődöntőben a végső győztes franciákkal szemben szoros

November 28-án, hétfőn dupla hazai MEFOB fordulónak adott helyet a TF „E” terme. Női csapatunk a Pécs gárdáját fogadta, a férfiak pedig a közvetlen rivális Szombathellyel mérkőztek meg.

2016. december 1-jén barátságos labdarúgó torna megrendezésére került sor egyetemünkön. A csapatokban Erasmus hallgatók, a Nemzetközi Edzőképző Tanfolyam hallgatói, a TE oktatói és munkatársai játszottak.

Jajj, női röplabda csapatunk már megint kénytelen legyőzni egy másik brigádot, de ehhez rátok is szükség van! Itt valóban a jelenlét a fontos, a zajos jelenlét. Tessék jönni kiabálni december 11-én (vasárnap) 15.00-ra a D-épületbe!

ARCHÍVUM