Hétfőn lesz az ünnepség a régi nevén és önállóan tovább működő, 89 éves intézményben, amelynek ideiglenes vezetője Sterbenz Tamás.

A nagy hagyományokkal rendelkező egykori Magyar Testnevelési Főiskola (TF) 2000 januárjától a Semmelweis Egyetem Testnevelési és

Kedves Elsőéves Hallgató!

Tisztelettel tájékoztatom, hogy a Testnevelési Egyetem 2014. szeptember 1-jén, hétfőn 14 órai kezdettel rendezi hagyományos Tanévnyitó Ünnepségét. Az eseménynek a TF Aula (Budapest, XII. ker., Alkotás u. 44.) ad otthont.

Az új

A Semmelweis Egyetem Doktori Tanácsa és a Sporttudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sáfár Sándor "A bilaterális erőkifejtés jellemzőinek mechanikai és idegélettani okai" című PhD értekezésének nyilvános tudományos vitájára.

A védés helye:

A Semmelweis Egyetem Doktori Tanácsa és a Sporttudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Lőkös Dániel "A csoportos gyógyúszás hatása a tartáshibás fiatalok szorongására, testi énképére és mozgásos ügyességére" című PhD értekezésének nyilvános tudományos

A Semmelweis Egyetem Doktori Tanácsa és a Sporttudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Benczenleitner Ottó  "A sportágspecifikus motoros tesztek szerepe az elit kalapácsvetők eredményességében" című PhD értekezésének nyilvános tudományos vitájára.

A védés

ARCHÍVUM