A Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjtemény április 26-án, szombaton, az "Ismerd meg a Hegyvidéket" program keretén belül helytörténeti sétát szervezett a TF-en.

Helytörténeti séta a TF-en

Majd’ húsz fő gyűlt össze délelőtt 10 órakor a találkozó helyén, az Alkotás utcai bejáratnál, Balázs Attila, a

Horvátországban kerül megrendezésre az International Society of Performance Analysis of Sport nemzetközi konferenciája 2014. szeptember 3. és 7. között. Az absztraktok leadási határideje május 2.

A konferencia kiírását itt találják.

Vízimentő tanfolyam (munkalehetőség)

A TF és a VMSZ közötti megállapodás alapján a hallgatók 10000 forintos kedvezményes áron tudják elvégezni a tanfolyamot, ezzel kapcsolatban további információkat a tájékoztatón tudnak kapni.

Április 10-12. között Monacóban került sor a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak a sportbeli betegség- és sérülésmegelőzéssel foglalkozó konferenciára (IOC World Conference on Prevention of Illness and Injury in Sport).

A háromévente esedékes kongresszust II. Albert

Április 6. és 11. között a törökországi Belek adott otthont a SportAccord éves konferenciájának, ahol Dr. Kozsla Tibor, nemzetközi igazgatónk képviselte Karunkat.

Dr. Kozsla Tibor előadást tartott a SportAccord konferenciáján

SportAccord 92 nemzetközi sportági szövetséget és 16 nemzetközi sportszakmai szervezetet

Április 10. és 12. között adott otthont Karunk a 21. Nemzetközi TDK-nak. A tudományos eseményre Kanadától Japánig és Dániától Amerikáig érkeztek vendégek.

Április 15-én Dr. Radák Zsolt, Karunk dékánja volt a DIGI Sport csatorna Reggeli Start című műsorának vendége. Szombathy Pál műsorvezetővel a TF jövőjéről beszélgettek.

Az interjú itt tekinthető meg.

Az egykori válogatott labdarúgókapus, a Bundesligát is megjárt Szűcs Lajos tartott vendégelőadást a Sportjáték Tanszéken március 31-én.

Szűcs Lajos vendégelőadása a Sportjáték tanszéken

A több mint 450 magyar bajnoki mérkőzésen szerepelt, március 15-én Pápa Város Díszpolgárává avatott volt sportoló az

Április 10-én jelent meg Dr. Radák Zsolt interjúja, amelyet a Magyar Távirati Irodának adott. Az interjút alább változtatás nélkül közöljük.

Egyetemi kar marad vagy önálló lesz a TF?

Elképesztő lehetőséget ad a magyar sportnak, hogy a választások nyomán marad

A TF műhely Kulturális Egyesület tagjai, valamint TF-es barátaik villámcsődülettel, úgynevezett flashmobbal emlékeztek a magyar költészet napjára. Az emléknapot 1964 óta országszerte költészeti eseményekkel ünneplik az egyik legnagyobb magyar költő, József Attila

Március 8-án a Vasas SC adott otthont a második felnőtt férfi szabadfogású válogatóversenynek.

Hallgatóink az erős mezőnyben ismét jól teljesítettek. 86 kg-ban az idei világbajnokságon bronzérmet szerzett Veréb István mögött a harmadik helyen végzett - a

Április 3-án Dr. Berkes István, Karunk tudományos dékánhelyettese, valamint Kovács Ágnes olimpiai bajnok, a Nemzetközi Igazgatóság munkatársa volt a DIGI Sport csatorna Reggeli Start című műsorának vendége. Szombathy Pál műsorvezetővel a Karunkon folyó

A TF április 10. és 12. között rendezi a XXI. Nemzetközi TDK-t.

Örömmel mondhatjuk, hogy idén három kontinensről érkeznek vendégek, mind professzorok, mind előadó hallgatók.

2014. március 28-án Karunkon került megrendezésre "A fair play ereje" című konferenciasorozat második része a Társadalomtudományi Tanszék, a Magyar Sporttudományi Társaság EU Szakbizottsága és a Magyar Fair Play Bizottság szervezésében. A sorozat első része az

ARCHÍVUM