A TF és a japán Tsukuba Egyetem közötti kétoldalú megállapodás értelmében Karunk egy hallgatójának lehetősége volt idén első alkalommal részt venni a partnerintézmény rövid nyári kurzusán, az úgynevezett Tsukuba Summer Institute-on.

A Doktori Iskola

Több mint háromszázan vehették át diplomájukat a Semmelweis Egyetem Testnevelési- és Sporttudományi Karán július 13-án. A legtöbben ismét testnevelő-edző szakon végeztek. Az ünnepségen adták át a 2013. évi Mesteredzői Díjakat is.

Az ünnepségen Dr. Gál János, a

Farkas Adél a TFSE Úszószakosztály versenyzője aranyérmet nyert szerdán a poznani ifjúsági úszó Európa-bajnokság női 400 m vegyes számában. Edzője: Dr. Egressy János.

2013. július 4-én Lausanne-ban került sor a TF Nemzetközi Igazgatósága által szervezett Nemzetközi Edzőképző Tanfolyammal kapcsolatos egyeztetésre a Nemzetközi Olimpiai Bizottság Olimpiai Szolidaritás képviselőivel.

TF egyeztetés Lausanne-ban

A találkozón sor került a program eddigi

Megszületett a 2013-as MA/MSc felvételi vizsgák eredménye. A letölthető PDF fájlban szakonkénti bontásban, a felvételi azonosítók szerint sorba rendezve szerepelnek a pontszámok.

ARCHÍVUM