Tisztelettel hívunk mindenkit 2013. június 5-én (szerdán) 14.00 órára, a Semmelweis Egyetem TF Karának és a Budapest Hegyvidék XII. kerületi Önkormányzatának közös ünnepi eseményére!

Program:

  • 14.00 - Magyar Sors. Zenés irodalmi összeállítás határon túli

Május 13. és 23. között a németországi Ahlbeck városában került megrendezésre az Eurocamp 2013 elnevezésű ifjúsági csereprogram.

Az Európai Unió Fiatalok Lendületben programja által finanszírozott táborban 6 ország (Dánia, Lengyelország, Magyarország,

Neked mit jelent a TF?

  • Van, akinek a sportolási lehetőséget.
  • Van, akinek az épületeket.
  • Van, akinek a gyönyörű udvart, a zöld parkrészeket.
  • Van, akinek az uszodát, az atlétika pályát az előadókat a tanárokat a diáktársakat a szobrokat a

2013. május 23-án a TF Tanácstermében élénk érdeklődés mellett zajlott le a TF Sporttudományi Klub 4. rendezvénye , "Sportgenomika" címmel. Sok új és hasznos ismeretanyaggal, globális szemlélettel gazdagodhattak az esemény résztvevői ebben a témakörben.

TF Sporttudományi Klub - Sportgenomika (2013.05.23.)

Az

MozgáskoreográfiA 2013Ezúton hívjuk a tisztelt érdeklődőket az MA Testnevelő-gyógytestnevelő tanár szakos V. évfolyamos, végzős hallgatók mozgáskoreográfia bemutatójára, amelyre nagy szorgalommal készültek egész éven át. A gyógytestnevelő tanár szak egyik meghatározó, más művészeti ágakat

Értesítjük az érdeklődőket, hogy a TF Sporttudományi Klub 2013. május 23-án 13.00 órakor tartja következő konferenciáját  "Sportgenomika" címmel. A helyszín ismét a TF főépületi Kis Tanácsterem (Budapest XII., Alkotás u. 44.).

Program:

  • Prof. Dr. Pucsok József: A

A TFSE versenyzői ebben az évben is nagyon eredményesen szerepeltek a Kecskeméten megrendezett országos bajnokságon, hiszen hat sportolónk végzett pontszerző helyen. Kiemelést érdemel Tőzsér Sándor (BSc TE I. évfolyam) teljesítménye, aki magabiztosan,

"A világ boldog volna ha a feje tetején állna." (Jules Renard)

A TF Torna, RG, Tánc, és  Aerobik Tanszéke meghirdeti a Semmelweis Testnevelési Fesztiválhoz kapcsolódó "Torna Feszt" nevű rendezvényét!
  • A verseny célja: a "Testnevelési Fesztivál Tornász bajnoka" cím

Idén is megrendezésre kerül a Magyar Egyetemi-főiskolai Országos Atlétikai Bajnokság, 2013. május 25-26-án, Budapesten, a TF pályán (a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban).

A verseny szervezője az SE-TSK (TF), a MEFS és a MASZ. A verseny célja, hogy eldöntse a

Nagy tisztelettel és szeretettel hívunk mindenkit Dr. Gunda András, egyetemünk szakvezető tanárának fotókiállítására és Vízkeleti László, a képek ihletése alapján született verseinek bemutatójára.

A kiállítás rendhagyó módon 2013. május 16-án 18 órakor - a TF

A TFSE felnőtt női röplabda csapata csodálatos sikert ért el a TEVA Női Röplabda Magyar Kupán márciusban Gödöllőn. A csapat a tornán az előkelő harmadik helyen végzett.

Az Aluprof-TFSE női röplabda csapatának köszöntése

Ebből az alkalomból május 9-én délután a Kistanács teremben köszöntötte Prof. Dr. Radák Zsolt dékán

Május 8-án az MSc/MA levelezős mesterkurzus keretében India budapesti nagykövete, Őexcellenciája Gauri Shankar Gupta tartott előadást a Hepp Ferenc teremben.

Az óra előtt Dr. Hamar Pál általános dékánhelyettes úr köszöntötte Nagykövet urat, valamint

Hamarosan kezdődik a Semmelweis Testnevelési Fesztivál! 2013. május 16-án és 17-én rengeteg program vár mindenkit.

Semmelweis Testnevelési Fesztivál 2013 (plakát)

A hallgatók által előkészített és megszervezett május 16-i (csütörtöki) program a következő.

Labdarúgás

  • Időpont: 11.15 - 13.30
  • Helyszín: Csörsz

Immáron 13. alkalommal került sor az Emberi Erőforrások Minisztériuma által megrendezetett ünnepségre. 2013. május 6.-án, a Magyar Sport Napján intézményünk 3 dolgozója is elismerést vehetett át dr. Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár úrtól és

A TF Sporttudományi Klub következő rendezvényének témája: "Regeneráció a sportban". Az esemény időpontja: 2013. május 8., 13.00 óra, helyszíne a Főépület első emeletén lévő Kis Tanácsterem (XII., Alkotás u. 44.). Moderátor: Prof. Dr. Hamar Pál általános

A TF Úszás és Vízi Sportok tanszéke és a Magyar Úszó Szövetség 2013. április 7-én konferenciát tartott a TF-en. Téma: "A tudományos kutatás és a gyakorlat."

Előadást tartottak: Dr. Radák Zsolt, Dr. Ketskés Norbert, Dr. Rácz Levente, Ramocsa Gábor, Dr.

Idén is Pécsett rendezték meg az egyetemi és főiskolás országos bajnokságot.

Fergeteges sikerek a birkózó MEFOB-on!

A TF versenyzői kiemelkedő teljesítményt nyújtottak hiszen Farkas Gábor, Csercsics Richárd, Tőzsér Sándor és Barka Emese kvalifikálta magát a 2013 nyarán rendezendő Univerziádéra. A csapatunk ismét

A TF 10 év után végre megnyerte a Budapesti Egyetemi Atlétikai Bajnokságot. 2013. április 26.-án, pénteken került megrendezésre a Budapesti Egyetemi Atlétikai Bajnokság, ahol 7 egyetem képviseltette magát: a TF, az ELTE, a BGF, a BMGE, az Óbudai Egyetem, a

Az elmúlt hét csütörtökén a TF kistanácstermében adták át a PGA of Hungary frissen végzett hallgatóinak a diplomát. Az évfolyam hét főből állt, de sajnos volt akinek nem sikerült abszolválnia a kurzust.

Golfedzők diploma átadó ünnepsége

Az eseményen részt vett és beszédet mondott Sugár András

ARCHÍVUM