A TF Kari Tanácsának 2012. szeptember 25-i ülésén Radák Zsolt mb. dékán ünnepélyesen átadta a Köztársasági Ösztöndíjakat tíz hallgatónk részére:

  • Gleich Barbara
  • Márton Laura
  • Paksi Judit
  • Péter Annamária
  • Dolnegó Bálint
  • Erdős Péter
  • Hegyi András
  • Keszti Mihály
  • Kovács

Move Week plakátEzúton is hívunk minden hallgatót a hétfői sportnapra (október 1., 10 óra, Atlétika Csarnok), melynek különlegessége, hogy egy sportnak 3 változatát lehet űzni/kipróbálni: a kosárlabda és további 5 sport hagymányos, adaptált és virtuális változatát (Wii, Kinect). Ez utóbbi a

2012. szeptember 17-én hétfőn az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Szépművészeti Múzeumban kitüntette a XXX. londoni nyári olimpia és a XIV. paralimpia 4., 5. és 6. helyezettjeit, valamint felkészítőiket (plusz több olimpiai bajnok edzőjét), Áder János

A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara a 2012/2013-as tanév Házi Tudományos Diákköri Konferenciáját 2012. november 20-án (kedden) rendezi meg, melyre a TF-ről és társintézményeinkből minden TDK-s hallgatót szeretettel várunk.

Jelentkezési határidő:

T-olimpia elnevezéssel nagyszabású, sikeres sportnap zajlott a TF létesítményeiben szeptember 8-án. A TF rekreáció szakcsoportja szervezésében, közel 90 TF tanár és hallgató szakértő és hatékony segítségével 13 sportágban mérték össze erejüket a vendégek.

A

A Semmelweis Alumni 2012. szeptemberi programjaiA Semmelweis Alumni 2012. szeptemberi programjai

Kulturális programok

Semmelweis Alumni találkozó (2012.11.17)A Semmelweis Alumni következő találkozójára 2012. november 17-én kerül sor a Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központjában (Budapest, Tűzoltó utca 37-47.).

A rendezvényre a szervezők az Egyetem, illetve annak jogelődjeinek volt hallgatóit, különösen a

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy Konczos Csaba PhD hallgató védésére 2012. szeptember 26-án 14.00 órakor kerül sor a Főépület I. emeletén lévő Hepp Ferenc teremben. Téma: Az egészségtudatosság és az egészségdeterminánsok kölcsönhatásának vizsgálata.

Százötven pedagógus már megismerkedett a MASZ által kidolgozott, IAAF alapú atlétikai programmal, aminek a projektgazdája a TF.

A kormányhatározatban foglaltak szerint megkezdődöttek a Kölyök Atlétikai képzések országszerte, és az első csoportoknál már be is fejeződött az

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a 2012. július 14-én megrendezett diplomaosztó ünnepségről készített felvételt tartalmazó DVD-t átvehetik a Tanulmányi Osztályon, minden hallgató az egykori ügyintézőjétől, kizárólag ügyfélfogadási időben. Kérjük, hogy az igényt

ARCHÍVUM