Benczenleitner Ottó

Benczenleitner Ottó, az Atlétika tanszék adjunktusa 49,66 méteres dobásával aranyérmet szerzett diszkoszvetésben a Németországban rendezett Szenior Atlétika Európa Bajnokságon.

Gratulálunk!

A Magyar Sportmenedzsment Társaság elnöksége, a SE Testnevelési és Sporttudományi Kar Sportmenedzsment és Rekreáció Tanszék meghirdeti a 2012.  Év Fiatal Sportmenedzser Hallgatója Díjországos pályázatát.

Javaslatokat tehetnek, civil szervezetek, intézmények, egyéb

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy Marosi Krisztina PhD hallgató házi vitájára 2012. augusztus 29. 11,30 órakor kerül sor a TF Tanácstermében. A téma címe: A rendszeres testmozgás hatása az agy öregedésére állatkísérletes modellekben. Témavezető: Dr. Nyakas

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy Hart Nikolett PhD hallgató házi vitájára 2012. augusztus 29. 10 órakor kerül sor a TF Tanácstermében. A téma címe: A rendszeres fizikai aktivitás és a SIRT aktivitás hatása a különböző genetikai háttérrel rendelkező

A TF Felnőttképzési Csoportja a Magyar Olimpiai Bizottsággal együttműködve egyszeri alkalommal távoktatású rendszerű sportoktató és sportedző tanfolyamot indít 2012. szeptemberében.

Részletes kiírás és letölthető jelentkezési lapok a MOB honlapján.

ARCHÍVUM