A University of Zagreb szeretettel várja a vízi sportok iránt érdeklődő hallgatókat a 2012. június 26. és 2012. július 3. között megrendezésre kerülő 1st Summer School of Watersports programjára. További információ (angolul) az alábbiakban.

A verseny célja

  • a sportág népszerűsítése
  • versenyalkalom biztosítása a felsőoktatásban résztvevő hallgatók számára
  • a Főiskolás/Egyetemi Bajnoki címek odaítélése
  • e célra kialakított, a nemzetközi szabályokat leegyszerűsítő versenyrendszer meghonosítása
A verseny

Április 10-én a Sziklakórházba szerveznek vezetett látogatást 17 órakor. Találkozó 16,30 órától a Szentháromság téren. Belépődíj 1000 Ft/fő. (Csak alumni tagok részére meghirdetett program!) Regisztráció itt.

Április 21-én a Hármashatár-hegyre induló túra 19 órakor s

Beviz Barnabás a TFSE judo versenyzője harmadik helyezést ért el a zágrábi ifjúsági Európa-Kupán március 11.-én.

Beviz Barnabás (TFSE judo)

A versenyen 25 ország fiataljai vettek részt, a 73kg-ban 44-en indultak. A magyar fiúk az összes súlycsoportot figyelembe véve két érmet tudtak nyerni.

A Semmelweis Egyetem idén is részt vett a Félmaraton MEFOB Ob-n mely ebben az évben Baján került megrendezésre.

Félmaraton MEFOB OB Félmaraton MEFOB OB

Dr. Molnár Sándor a TFSE elnöke által menedzselt és összeállított csapatok közül a női két fős váltó csapatunk (Koris Edina, Bájhóber Zsófia) az

Bár az influenza megtizedelte a szereplőgárdát, a technika ördöge pedig megtréfálta az előadást (és így egy szám kimaradt a műsorból), mégis elmondhatjuk, hogy sikeres ünnepi előadásra került sor a TF Aulájában 2012. március 13. kedd délelőtt.

Nagy megtiszteltetés érte Kalmár Zsuzsát, a Torna, RG, Tánc és Aerobik Tanszékünk egyetemi docensét.

Kalmár Zsuzsa nemzetközi bíró

A 2012-es Londoni Olimpiai játékokra név szerinti felkérést kapott a FIG-től (Nemzetközi Torna Szövetség), hogy nemzetközi bíróként vegyen részt a játékokon.

Két pályázati lehetőséget ajánlunk a hallgatók figyelmébe, mindkettővel Groningenbe lehet kijutni.

Europe Exchange Program

Europe Exchange Program is a week organized in Groningen from Tuesday until Tuesday for students from sport universities around Europe.

kokárda„Légy üdvözölve, szent szabadság, Te szép menyasszonyunk! Érted dobog szívünk verése; Érted, ha kell, vérünket adjuk, Vérünket s meghalunk” (Garay János: Szabadsági dal)

Szeretettel várunk mindenkit az 1848-49 forradalom és szabadságharc kitörésének 164.

A TF BSc Testnevelő-edző szak másodéves - válogatott kerettag atléta - hallgatónknak jól sikerült a téli alapozása, melyet az egyéni csúcsához közeli eredménye is híven tükröz. Többszörös válogatottunk 50,06 méteres eredménnyel 2. helyen végzett az idei

Az idei fedett pályás versenysorozatunk harmadik - egyben legfontosabb - állomásához érkeztünk a március 1-én megrendezésre került VII. dr. Bácsalmási Péter Nemzetközi Emlékversenyünkkel.

A korábban megrendezett (február 4. és február 11.) versenyeinken

TFSE csapata 18 érmet szerzett a rangos nemzetközi korosztályos versenyen, ahol a három nap alatt átlagosan 1200 résztvevő mérte össze erejét. Gratulálunk a versenyzőknek és edzőiknek (Egressy János, Szájer Péter) a nagyszerű teljesítményekhez!

100 p:

  1. Eszter

Tájékoztatjuk a honlap látogatóit, hogy Mayer Ágnes PhD hallgató disszertációjának védése 2012. március 21-én 15 órakor lesz a TF Hepp Ferenc termében. Téma: Amputáltak testtudata és állásbiztonsága. Témavezető: Dr. Tihanyi József, egyetemi tanár.

Tájékoztatjuk a honlap látogatóit, hogy Bodnár Ilona PhD hallgató házi vitájára 2012. március 5. 13 órakor kerül sor a TF Könyvtár I. emeleti olvasótermében. Téma: Az edzői munka, mint női foglalkozási életpálya. Témavezető: Földesiné Dr. Szabó Gyöngyi

ARCHÍVUM