Felkerültek a Rekreáció szakcsoport "Táborok" oldalára az MA I. éves Testnevelő-gyógytestnevelő szakosok Szlovákiában megtartandó táborának végleges információi.

TF nyári sporttábor

A hosszú hagyományokra visszatekintő TF sporttábor, idén is lehetőséget biztosít a sportolni vágyó, az egészséget értéknek tekintő 8-14 éves fiatalok számára.

A tervek szerint 3 turnust alakítanánk ki a jelentkezők számától függően az iskolai tanítást követő 3 héten hétfőtől

Elkészült a "TF Napok 2010" tanári műsorról a DVD. Sajnos egy technikai hiba miatt a hang nem jó minőségű. Ha ennek ellenére szeretne egy másolatot, akkor egy DVD-R típusú márkás (Sony, Fuji, Verbatim, stb.) DVD lemezt juttasson el a TF Videostúdióba

Budapest Bajnokság 50 éves jubileumAz 1960-ban Budapest Bajnokságot nyert labdarúgó csapat közösen ünnepelte a bajnoki győzelem 50. évfordulóját. Az összejövetelen megjelent a csapat akkori játékos edzője Zalka András egyetemünk korábbi rektora, és Göltl Béla a Sportjáték Tanszék nyugdíjas tanára is

Organizációs helyszín: Eger, Eszterházy Károly Főiskola Testnevelési és Sporttudományi Intézet

Időpont:2010. május 25. (kedd) 10.00-14.00

A videokonferencia lebonyolításában együttműködő partnerek:

  1. Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar,

Onyestyák Nikoletta PhD hallgató házi vitájára 2010. május 27-én 10 órakor kerül sor a Tanácsteremben. Témájának címe: Sport és politika kapcsolata Magyarországon az 1980-as években az olimpiák tükrében. Témavezetője: Dr. Szakály Sándor, egyetemi tanár.

Dóczy Tamás PhD hallgató házi vitájára 2010. május 26-án 13 órakor kerül sor a Testnevelési Egyetem Tanácsteremben. Témájának címe: Rendszerváltás, Globalizáció és Nemzeti Identitás a Sportban a XXI. század Kezdetén Magyarországon. Témavezetője: Földesiné Dr. Szabó

Budapest Főváros Önkormányzatának szervezéséáben az idei évben hatodik alkalommal is megrendezésre kerül az év legrangosabb szabadidősport eseménye, a Szigeti Sportvarázs. 2010. június 4-5-6.-án a sportolás barátainak a Margitszigeten a helyük.

Az idén is

Május 6-7. között az ELTE-n került megrendezésre a Kárpát-Medencei Egyetemek Kupája, futsal sportágban, 16 egyetem csapatának részvételével.

Hallgatóink is elindultak és az előkelő II. helyet érték el, emellett a legjobb játékos címet a TF-es Hollauer Balázs

A Rekreáció szakcsoport oldalára felkerült két újabb tábor részletes ismertetése.

  • "Természetjárás - táborozás" az MA Testnevelőtanár szak (3 és 5 féléves) levelező hallgatói számára
  • "Természeti rekreáció – sportturizmus" az MSc Sportrekreáció – Sportturizmus szak

ARCHÍVUM