We have the great pleasure to announce that the 19th International Congress on Sports Sciences for Students will take place in Budapest, Hungary. It will be held at the Semmelweis University Faculty of Physical Education and Sport Science (TF).

A TF képviseletében Dr. Farkas Judit és Kovács Ágnes gazdag szakmai programmal  tett eleget ciprusi partnerek kérésének, hogy megismerjék a magyar sport és a  testnevelés működési modelljeit és a sikerek hátterét.

Az október 21. és 25. között tartott

A Magyar Sporttudományi Társaság EU Szakbizottsága és a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Stratégiai és Nemzetközi Igazgatósága tisztelettel meghívja Önt „A 2011-es EU Magyar Elnökség és a Sport” címmel megrendezésre kerülő kerekasztal

Tisztelt Kollégák!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Doctor Honoris Causa avatási ünnepség november 6-án, 11 órakor lesz a Semmelweis Egyetem - Központi épület - Semmelweis Szalonjában, majd ezt követően díszdoktoraink 14 órakor tartják előadásaikat a TF

Részlet a TF műhely műsorából:

2009. november 12-én (csütörtökön) 19:00 órától a TF Aulájában Weöres Sándor estet tart a László Gyula Történelmi és Kulturális Egyesület. A belépés díjtalan!

Előadó Lőcsei Péter, versmondók a Bolyai János Gimnázium diákjai (Szombathely).

Mindenkit szeretettel

Kedves kollégák!

Tájékoztatom Önöket arról, hogy 2009. október 21-én 13 órai kezdettel Dr. Kovács Viktória PhD hallgató védése lesz a Díszteremben.  Téma címe: A rendszeres testedzés szerepe a gyermekkori elhízás megelőzésében és kezelésében. Témavezetője: Dr.

Tisztelettel hívunk és várunk mindenkit az 1956. október 23.-i forradalom és szabadságharc 53. évfordulójára rendezett ünnepségeinkre.

1956 (2009) meghívó (1) (kicsi) 1956 (2009) meghívó (2) (kicsi)

Program

Október 22.

  • 11.00 „A magyarok vére” a TF műhely és hallgatók  ünnepi műsora (Aula)
  • 11.45 Megemlékezés és koszorúzás

Október 27. kedd este 6 órakor a Tabán moziban (I. Krisztina krt. 87-89.) nézzük meg Zsombolyai János: A halálraítélt című filmjét.  Az alkotás moziban nem nagyon volt látható az elmúlt 10 évben.

Az ingyenes mozilátogatásra 72 hely van. A hallgatók a jövő

2009-ben lengyel kezdeményezésre megalakult az International Society for The Social Sciences of Sport (ISSSS), Dr. Jerzy Kosiewicz elnökletével. Célja, hogy összefogja a túlságosan szétaprózott társadalomtudományi tudományágakra épülő nemzetközi

Az elmúlt héten zajlott a BrandFestival-WorkshopWorx elnevezésű konferencia, a hazai reklámszakma irányadó rendezvénye, amelyen Dr. Berkes Péter, a Sportmenedzsment Tanszék adjunktusa is részt vett.

Az egy napos tudásdömpingen több nemzetközileg is elismert hazai

A TF műhely megemlékezése az aradi vértanúk emlékére.

Tisztelt Tanszékvezető Asszony/Úr!

A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara a 2009/2010-es tanévben a Házi Tudományos Diákköri Konferenciáját 2010. február 18-án (csütörtökön) rendezi meg, melyre a TF-ről és társintézményeinkből minden TDK-s hallgatót

A Marketing & Media szaklap "Tendernyertes" címmel, első alkalommal készíti el a hazai reklám-ügynökségek üzletfejlesztési-, ügyfélszerzési-, ügyfélmegtartó (new business) stratégiáját értékelő kutatását.

A hazai reklámpiacon egyedülálló felmérés ötletadója és

2009. október 1-3 között tartotta a Középeurópai Elhízástudományi Társaság (CECON) a második kongresszusát Budapesten az ELTE felújított Gólyavárában. Több mint 300 résztvevő és 150 előadó képviselte ezt az európai régiót. Mivel az elhízás kezelésében és

A Sportmenedzsment és Rekreáció Tanszék által szervezett kerékpár tábor részletes ismertetése elérhető a tanszék oldalán.

ARCHÍVUM