embor
miez
Cím: 1123 Alkotás u. 44.
Levélcím: 1525 Pf. 69.
Telefon: (06)1-487-9200
Email | Térkép


vissza Oldal nyomtatása

Az oldal címének elküldése

Oktatástechnika
  1. Az oktatástechnikai eszközigénylést minden esetben írásban (lehetőleg emailben) kell leadni – Kerekes Zoltán (kerekes@tf.hu) és Varga Ferenc (feco@tf.hu) technikus kollégának címezve – a tervezett igénybevétel előtt legalább három munkanappal. Természetesen az órarend ismeretében arra is lehetőség van, hogy egész félévre előre leadják igényeiket.
  2. Az igénylésen egyértelműen fel kell tüntetni, hogy melyik napon, hol, mettől meddig, milyen eszközt kívánnak használni. (például: minden páros héten kedd, Díszterem 8:00-10:55-ig írásvetítő.)
  3. Egyik teremben sincs állandóan írásvetítő, még az Aulában sem! Ezért mindenhova kérni kell, mert rendezvények után csak arra az órára lesz ismét kitéve, amikorra azt eredetileg kérték.
  4. A számítógép/videó kivetítő használatakor minden esetben kérjük írásban jelezni, ha a vetíteni kívánt filmnek a hangja is szükséges az oktatás során, azaz nem csak a képet szeretnék bemutatni.
  5. Azt is jelezzék, ha a filmet CD-ről vagy DVD-ről vetítenék, mert vannak olyan laptopok, amikben már nincs optikai olvasó.
  6. Amennyiben az előadáshoz internetkapcsolat is szükséges, akkor azt a rendszergazda felé kérjük időben jelezni.
  7. Kérem, hogy a termeket az órák végén zárják be és az oktatástechnikai eszközöket kapcsolják ki, de ne áramtalanítsák! (ne húzzák ki a konnektorból!)
  • OTKA pályázatok 2016/1 - Tisztelt tanszékvezetők, kutatók és munkatársak! Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket az Országos...