embor
miez
Cím: 1123 Alkotás u. 44.
Levélcím: 1525 Pf. 69.
Telefon: (06)1-487-9200
Email | Térkép


vissza Bejegyzés nyomtatása

Az oldal címének elküldése

Régi adósságot törlesztett a mai napon a TF. Végre felavattuk a 2008-as pekingi és a 2012-es londoni olimpia magyar aranyérmeseinek dicsőségtábláit. Az esemény fontosságát mutatta a számtalan megjelent kamera és újságíró jelenléte is.

Dicsőségtáblákat avattunk

A korábbi években nem sokkal az aktuális olimpia befejezése után kerültek fel a márványtáblák a Főépület I. emeleti folyosójára, megörökítve a győztesek nevét.  Pénzügyi problémák miatt azonban ennek a kettő táblának az elkészítése elmaradt.

Ahogy azt Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem rektora köszöntőjében elmondta, a Magyar Olimpiai Bizottság sietett segítségünkre abban, hogy a TF hagyományait folytatva pótoljuk ezt a hiányt. Szabó Bence, a MOB főtitkára beszédében megemlítette, hogy a MOB anyagi támogatása mellett baráti összefogásra is szükség volt ahhoz, hogy a táblák mihamarabb elkészüljenek, és arany betűkkel hirdessék a TF-en is a magyar sport dicső napjait.

A hiányt most bepótoltuk. Azért maradt még hely ezen a folyosón 2016-ra is.


  • OTKA pályázatok 2016/1 - Tisztelt tanszékvezetők, kutatók és munkatársak! Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket az Országos...