embor
miez
Cím: 1123 Alkotás u. 44.
Levélcím: 1525 Pf. 69.
Telefon: (06)1-487-9200
Email | Térkép


vissza Oldal nyomtatása

Az oldal címének elküldése

TF Diáktanácsadó

A TF Diáktanácsadó Szolgálat célja, hogy információt és segítséget nyújtson a hallgatóknak

  • a tanulmányaik sikeres elvégzéséhez,
  • az egyetemi életbe való beilleszkedésükhöz,
  • az intézmény hagyományainak megismeréséhez és ápolásához,
  • egyéni életvezetési problémáik megoldásához.
A Diáktanácsadó lehetőséget és keretet nyújt a szakmai felkészülés folyamatában az aktív, autonóm, választott hivatását magas szinten művelő szakmai önmegvalósítás eléréséhez.

Életvezetési, pszichológiai tanácsadás

Ezt a tanácsadást a Pszichológia Tanszék szakemberei végzik, sokéves tapasztalataik alapján. Hozzájuk fordulhatnak azok a hallgatók, akik nehéz élethelyzetbe vagy krízishelyzetbe kerültek, akik bármilyen (magánéleti, párkapcsolati, tanulmányi, vizsgázással kapcsolatos, sportolással vagy beilleszkedési stb.) problémával néznek szembe.

Itt minden hallgató szakszerű és szigorúan bizalmasan kezelt segítséget kaphat. Célunk, hogy hallgatóink tudják: problémáikkal, gondjaikkal nincsenek magukra hagyva, teljes bizalommal fordulhatnak hozzánk.

A TF Diáktanácsadó Szolgálat várja a hallgatókat, hogy egyetemista éveiket aktív, felelősségteljes munkával, tanulással és sportolással, a kalokagathia eszméjének megvalósításával töltsék el.

A TF Diáktanácsadó Szolgálat a Pszichológia Tanszéken (Új épület, I. emelet) működik (ugyanitt található a TÁMASZ Alapítvány drogprevenciós tanácsadása is) és konzultációs időben, időpont-egyeztetésért felkereshető. Konzultációs időn kívül jelentkezni lehet Kormosné Acsai Irénnél az acsai@tf.hu email címen.

  • OTKA pályázatok 2016/1 - Tisztelt tanszékvezetők, kutatók és munkatársak! Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket az Országos...